perjantai 7. marraskuuta 2014

Talvi

Haikean onnellinen olo. Maa on valkoista pumpulia täynnä. Juuri tälläinen päivä oli Rakkaan poismenoillan seuraava päivä. Lumen tulo nostaa esille paljon muistoja. Me tavattiin rakkaan kanssa, kun oli talvi. Seurustelun aloittamisen aikaan oli lunta. Rakas inhosi lunta, koska se vaikeutti hänen työtänsä, mutta oli kuin pikkupoika päästessään autonrattiin.

Mutta tänään ei itketä. Tänään vien lapset hoitoon ja alan valmistautumaan reissuun tyttöjen kanssa. Tätä on odotettu. Äiti on ollut vähän väsynyt.

Ihanaa viikonloppua kaikille!


4 kommenttia:

  1. <3 Meillä päinkin ulkona on kaunista,lumi tekee aina ihmeitä .Mukavaa viikonloppua, pieni irtiotto arjesta varmasti tekee hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teki kyllä todella hyvää. Lapset olivat seuraavan viikon kipeinä, jaksamusta riitti. :)

      Poista
  2. Ihanaa lukea että olet jaksanut näin hyvin! Olet iloinen ja jaksat touhuta. Aiemmin kommentoin kanssa sinulle. Ihana olisi lukea teidän arjesta. :) voimia sinulle. Viimeksi kun luin liikutuin kyyneliin ja niin on nyttenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä tuossa isänpäivän jälkeen tuli iso notkahdus, mutta onneksi sekin taitaa olla takanapäin. Lapset ja varsinkin ystävät ollut kantava voima. <3 Meidän arki on niin tavanomaista, ettei sitä tule usein purettua tänne, yritän toki siinäkin tsempata. :)

      Poista